Головна / Блог

ВЕБІНАР «ФАКТОРИ ЗАСВОЄННЯ КРОХМАЛЮ ДІЙНИМИ КОРОВАМИ ТА ЙОГО ВПЛИВ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ», LUIZ FERRARETTO

СПІКЕР: Luiz Ferraretto (доктор сільськогосподарських наук, фахівець з питань годівлі жуйних тварин, University of Wisconsin–Madison, США)


ТЕМА: ФАКТОРИ ЗАСВОЄННЯ КРОХМАЛЮ ДІЙНИМИ КОРОВАМИ ТА ЙОГО ВПЛИВ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ.

 

Luiz Ferraretto розповість про різні фактори, які впливають на перетравність та засвоєння крохмалю із зерна кукурудзи та кукурудзяного силосу, а також як це впливає на продуктивність корів.


Luiz Ferraretto – доктор сільськогосподарських наук, фахівець з питань годівлі жуйних тварин на кафедрі тваринництва та молочних наук Університету Вісконсін-Медісон.

Його дослідження зосереджені на годівлі та менеджменту молочної худоби з акцентом на засвоєння крохмалю та клітковини, якості та засвоюваності об’ємистих кормів, а також розробці та оцінці дослідження кормів та фуражу.


Поділитись

Добавить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля отмечены *

Читайте також