СПІКЕР: Luiz Ferraretto (доктор сільськогосподарських наук, фахівець з питань годівлі жуйних тварин, University of Wisconsin–Madison, США)
ТЕМА: ФАКТОРИ ЗАСВОЄННЯ КРОХМАЛЮ ДІЙНИМИ КОРОВАМИ ТА ЙОГО ВПЛИВ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ.
Luiz Ferraretto розповість про різні фактори, які впливають на перетравність та засвоєння крохмалю із зерна кукурудзи та кукурудзяного силосу, а також як це впливає на продуктивність корів.
Luiz Ferraretto – доктор сільськогосподарських наук, фахівець з питань годівлі жуйних тварин на кафедрі тваринництва та молочних наук Університету Вісконсін-Медісон.
Його дослідження зосереджені на годівлі та менеджменту молочної худоби з акцентом на засвоєння крохмалю та клітковини, якості та засвоюваності об’ємистих кормів, а також розробці та оцінці дослідження кормів та фуражу.