ВЕБІНАР «ЯК ЗАБЕЗПЕЧИТИ ВИСОКИЙ РІВЕНЬ ЖИРУ ТА БІЛКА В МОЛОЦІ?», MIKE HUTJENS

Запрошуємо до перегляду експертного вебінару від всесвітньо відомого спікера, присвячений якості молока та ефективності годівлі.

ВСЕСВІТНЬО ВІДОМИЙ СПІКЕР РОЗПОВІВ:

  • Про ціну на молоко в США та як вона залежить від складу.
  • Від чого залежать рівні жиру та білка у молоці та як його збільшити.
  • Про інструменти для аналізу та оцінки ефективності годівлі корів.

ПРО СПІКЕРА:

Mike Hutjens народився та виріс на фермі у штаті Вісконсин. В університеті цього ж штату він отримав освіні ступені бакалавра, магістра та PhD.

З 1971 по 1979 рік доктор Хатченс працював дорадником з молочного скотарства в Університеті Міннесоти, де в 1978 році тренував команду-чемпіона країни на World Dairy Expo.

З 1979 року він працював на факультеті тваринництва Іллінойського університету в якості дорадника з молочного скотарства. Він виступав на 60-70 конференціях у 46 штатах США, 18 країнах. Майк пише статті про годівлю для журналу Hoard’s Dairyman та проводить щомісячні вебінари Hoard’s Dairy.

Серед його нагород – премія Undergraduate Teaching Purina Award від Американської асоціації молочних наук (ADSA), Національна премія DeLaval Extension Worker Award, премія Applied Nutrition Award, звання «Видатний позаштатний викладач» (премія університету) у 1993 та 2000 роках, а також дві почесні грамоти від Ради регентів штату Міннесота.

Майк був президентом Американської асоціації молочних наук (ADSA). У 2008 році він був обраний «Службовцем року» на World Dairy Expo. У 2009 році отримав Почесну нагороду від ADSA, нагороду «Eagle Award» від Асоціації фермерських господарств штату Іллінойс, національну нагороду DHI Service у 2013 році та звання «Людина року в молочній галузі» у 2019 році.

Наразі Майк викладає онлайн для 1200 іноземних студентів п’ятьма мовами, щомісяця оновлюючи матеріали та випускаючи щотижневий подкаст.

Поділитись

Добавить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован. Обязательные поля отмечены *